RLD N


Lizziardhs Galaxie "Clinton"


e:  SE VCH NO VCH NORD UCH RLD N RLD F Astrospring's Monoceros

u: SE U(U)CH ES CH Rapa Nui De Los Tres Robles


Stamtavla/Pedigree


Ägare Marie Angel


Rallylydnad nybörjarklass:


2015-04-19, Sbk Halmstad, 71p

2017-08-26, Sbk Halmstad, 83p

2017-08-17, Sbk Halmstad, 97p och klassvinst


Fortsättningsklass:


2017-10-21, Sbk Halmstad, 86p

Barmarksdrag började  vi med när Clinton var 2,5 år. Det går lite trögt när vi kör ensamma men tillsammans med andra blir det full fart. En underbart, härlig sport med naturupplevelser, samarbete, full fart och bra motion för hunden.

Rallylydnad tycker både jag och Clinton är jättekul! Här gäller det för matte att skärpa till sig. För det mesta när det blir fel är det jag som är otydlig. Ibland kan Clinton vara lite nosig men det går bättre och bättre.

Lydnaden började vi med i våras när Clinton var 5 år. I och med rallylydnaden hade han ju en bra grund att bygga på. Båda tycker vi att det är jätteroligt och av någon anledning går det nästan bättre än rallylydnaden. Kanske för att det är lättare för mig som förare. Det är ju alltid samma moment och inte som i rallyn olika banor varje gång.

Det som Clinton gillar allra mest är nog ändå viltspåren. Han älskar verkligen när vi packar ryggsäcken och ger oss ut i skogen. Klöven i slutet av spåret är han inte så intresserad av men själva spårandet är toppen.

Förutom dessa aktiviteter går vi långa promenader, cykelturer, ibland även en joggingtur. Vi har också provat lite agility vilket Clinton tycker är jättekul. Men eftersom han alltid måste pinka inne i tunnlarnaså sysslar vi inte så mycket med det.


Hälsningar Maria och Clinton

_________________________________________________________


Lisa Årdh - +46 70 300 25 37        Marica Teir - + 46 70 279 01 19copyright © 2017 Kennel Lizziardhs

_________________________________________________________